Pretraži
Aston Martin DB11 AMR : Nas u redakciji novi Astoni uvijek vesele te imamo osjećaj da bi vrijedili svakog eura i da imaju samo zvuk, karoseriju i tipku startera!

Aston Martin DB11 AMR : Nas u redakciji novi Astoni uvijek vesele te imamo osjećaj da bi vrijedili svakog eura i da imaju samo zvuk, karoseriju i tipku startera!

Objavljeno: 12/05/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: Newspress

Aston Martin DB11 AMR ; Vrijeme kad ste kupnjom Aston Martina dobivali prebojan Fordov ključ su (srećom)iza nas, iako ponekad nepopravljivi nostalgičar u meni zaželi iznenadni dobitak na Lutriji i uplatu restomod Vantagea Shooting Brakea (by Roos) ili klasičnijeg DB4 GT Zagata. Natrag u stvarnost, ono što će u zemlji Golfova, Oktoberfesta i Weltschmerza koštati 218.595,000€ je zapravo lagani „bondovski“ tuning već ionako impresivnog gran turisma DB11.

G(e)T in the Ring!

Povod predstavljanju novog AMR –a na Nordschleife je naravno bila otvaranje AMR Performance Centra uz novi(ji)Nürburgring. Što nudi Aston Martin DB11 AMR ? Povećanje snage za 30 KS (sada iznosi 630 KS), maksimuma na 335 km/h, uz doradu ovjesa i najbitnije stvari na svakom Astonu – ispušnog sustava. Novi su kovani naplatci, te detalji od karbona, a interijer je ukrašen izdašnom upotrebom alcantare i tamnog kroma. Eto, AMR je kao institucija s nama od Ženeve prošle godine, a već ima vlastiti razvojni centar na samom Ringu. Tako to rade veliki igrači.


Aston Martin DB11 AMR


Novi DB11 AMR je najbrži Aston u ponudi. Astonishing! Uz to ubrzava do 100 km/h za pristojnih 3,7s a možete ga naručiti u tri „Designer Specifications“ plus ekskluzivna AMR Signature Edition u kombinaciji Sterling zelene boje u kombinaciji s kriškom limete. Cijela je stvar vrlo jasna, od 1-10 ovaj je DB nasviran na 11! U njihovom slučaju pretjerivanje je uvaženi standard. A tek video…Odmah će Vam biti jasno što prodaje Astone !Pogledaj galeriju

Povratak na vrhpointer
Zatvori X