Pretraži
3T FOR BMW; karbonski okviri za napad na cestu ili makadam!

3T FOR BMW; karbonski okviri za napad na cestu ili makadam!

Objavljeno: 17/03/2020 / Autor: Petar Bondek /

BMW bicikl – Savršeno je vrijeme za produženi samotni boravak u prirodi; zaboravite špicu, društvene mreže i taganje – svi na bajkove i u samoću!


Što je to “Urban Gravel Bike”? pa, recimo da je to ukratko idealno prijevozno sredstvo za grad i fino utabani makadam…ili utrku Paris-Roubaix! Copyright: BMW AG


Držimo se više ovog “Urban” dijela – rijetko će tko naći hrabrosti namjerno ogrebati ove krasne karbonske okvire po šljunku. No, karbonski okvir nije jedini dio ovih bikeova vrijedan spomena – 3T FOR BMW bicikli su nakrcani vrhunskim komponentama – karbonski pogon, predivni Brooksov komplet kožnog sjedala i ručki, Fulcrumovi alu-kotači i na njima Schwalbe One Speed gume.


Minimalizam nipošto nije mala stvar, pogledajte samo kombinaciju dijelova na ovom karboncu! Copyright; BMW AG


 

BMW bicikli

Što dobivate ovim biciklima? Lakoću, čvrstoću i polivalentnost, a o samom stilu da ne govorimo! Shimano GRX je tu da opravda sve lijepe stvari napisane o njemu, a BMW zasigurno nije nasumično odabrao baš tu grupu. BMW je itekako imao što reći oko samog dizajna, a to definitivno i ulazi u pomalo nepopularnu cijenu od 5.499 EUR.

 Kao i većina BMW-a , i ovaj je stvoren za čisto uživanje u vožnjiPogledaj galeriju

BMW bicikli

Povratak na vrhpointer
Zatvori X