Pretraži
2018 Lada Niva 4×4. Kad misliš da je nešto dobro, onda to ne mijenjaš. Rusi su tako promijenili samo…boju

2018 Lada Niva 4×4. Kad misliš da je nešto dobro, onda to ne mijenjaš. Rusi su tako promijenili samo…boju

Objavljeno: 23/04/2018 / Autor: Vozim HR / Foto: AvtoVAZ

Ako biste pomislili na najosnovniji mogući SUV na tržištu, vjerojatno bi vam na pamet pao Dacia Duster. No nemojte zaboraviti da je i Lada Niva i dalje živa i zdrava.

Premda je, ispod “kože”, ostala praktički nepromijenjena od 1977. godine, kad je prvi put krenula s proizvodnjom, Lada Niva je tijekom godina prošla kroz nekoliko manjih (ili neophodnih) tehnoloških promjena, poput dodane klime 🙂


Lada Niva 4x4


Ruski proizvođač automobila, u vlasništvu AvtoVAZ-a, sad je osmislio nešto novo za 2018. godinu, a vrlo dobro možete vidjeti o čemu se radi na dostupnim fotografijama.

Ako ste primijetili maskirnu boju, da, to je velika novost. Naime, maskirna je boja dodatak koji ćete platiti 29.000 ruskih rubalja (406 eura), a koja je opisana korištenjem riječi kao što su “borbena” i “brutalna”.


2018 Lada Niva 4x4


2018 Lada Niva 4×4, priznajemo, nije prošla neke neviđene promjene (zapravo ih skoro pa nije ni bilo), i sigurno ju ne bismo prozvali tehnološkim hitom, no i dalje je može biti zgodan dodatak vašoj garaži ako volite off road.

2018 Lada Niva 4×4 će se vjerojatno posebno svidjeti svima onima koji bi je koristili za odlazak u ribolov ili lov, a koji su se dosad za slične “pronalaske” morali okretati tržištu rabljenih automobila.


Pogledaj galeriju

 


Povratak na vrhpointer
Zatvori X